Arjen

Oprichter

Het fijnste vind ik om te werken in een omgeving met mensen die je energie geven, positief verrassen en een goede dosis humor hebben. Blij word ik van; familie, buitenleven, sourcen / reizen en de kleine dingen…..

Erik

Commercieel Manager

Ik word blij van een goed glas wijn, lekker eten, sparren over creatieve cadeauconcepten en werken met een team dat gezamenlijk de mouwen opstroopt en zorg draagt voor een tevreden relatie.

Sander

Inkoop Manager

Ik word blij van hectische dagen waarin we met ons team mooie projecten realiseren. Buiten werk om breng ik het liefst tijd door met mijn vriendin en 2 kleine mannen en kijk ik graag voetbal met vrienden.

Guus

Operationeel Manager

Doordeweeks word ik blij van tevreden klanten en het onmogelijke toch mogelijk maken. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. In de avond geniet ik het meest van een mooi diner met goede wijnen.

Stefan

Financial Controller

In teamverband hard werken, doelstellingen behalen en/of de wedstrijd winnen en dit gezamenlijk nabespreken en vieren met een borrel, daar word ik heel vrolijk van.

Justin

Accountmanager

Blij word ik van ondernemen in de breedste zin van het woord. In mijn werk staat samen groeien voorop. Samen met klanten en collega’s mooie prestaties neerzetten door hard werken en een stukje humor.

Mats

Accountmanager

Ik zit niet graag stil, het liefst ben ik altijd in beweging! Zowel in mijn privéleven als in het bereiken van mijn doelen tijdens mijn werk. Met een voldaan gevoel mijn dag afsluiten met een speciaal biertje en goed gezelschap, hier word ik nou blij van!

Ramon

Accountmanager

Ik word blij van het samenwerken met klanten en collega’s aan een mooie collectie. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en onze viervoeter. Crossen op de MTB of een mooie ronde op de racefiets samen met vrienden vind ik geweldig!

Yasmine

Verkoop Binnendienst

Ik word blij van gezellig een drankje doen in de stad met vrienden. Afwisseling, uitdagingen en hard werken met een beetje humor maakt het werken bij The Gift voor mij compleet.

Arie

Verkoop binnendienst

Ik word blij van werken in een gezellig team, dat samenwerkt om doelen te bereiken. In mijn vrije tijd ga ik graag gezellig naar het terras en sport ik dagelijks.

Lennard

Administratie & DTP

Ik word blij van duidelijkheid op de werkvloer en een efficiënte manier van werken. Daarnaast drink ik graag een biertje onder het genot van een voetbalwedstrijd.

Romy

Marketing

Van website, nieuwsbrief tot handige verkooptool, samen met mijn collega’s van de vormgeving creatieve concepten werkelijkheid maken, daar word ik blij van! In het weekend geniet ik graag van een hapje en drankje met vrienden en familie.

Stef

Logistiek Coördinator

Ik word blij om na een harde dag werken te ontspannen door te sporten. In het weekend vind ik het leuk om met vrienden voetbal te kijken of ergens wat te gaan drinken.

Kimberly

Inkoop

Naast mijn passie voor interieur, sporten, lekker eten en reizen, ben ik graag creatief bezig met het ontwikkelen van een collectie waar zowel collega als klant ieder jaar weer blij mee is.

Pim

Data Manager

Ik word blij van uiteten, feestjes, sporten en daarnaast het vergemakkelijken van verschillende werkprocessen en het werken met collega’s waar naast het harde werken ook onwijs mee kan worden gelachen.

Sharon

Inkoop Assistent

Ik word blij van de afwisseling in het werk en samen met het team bezig zijn met de ontwikkeling van onze collecties. In mijn vrije tijd geniet ik graag van een wijntje met goed eten en gezelligheid van vrienden en familie.

Liesbeth

Logistics/Purchase/Finance 

De internationale contacten en planningen maken dat er geen dag hetzelfde is, dát maakt het werken bij The Gift uitdagend en afwisselend. Mijn vrije tijd breng ik graag door met gezellige en ongecompliceerde mensen onder het genot van een mooi glas wijn.

Sharon

Grafisch Vormgever

Ik word blij van een glaasje wijn bij lekker eten, mijn creativiteit kunnen gebruiken voor de meest bijzondere en originele geschenken en mee helpen aan de ontwikkeling van een spectaculair nieuw assortiment!

Quinty

Grafisch Vormgever

Naast mijn passie voor sporten hou ik ook van lekker eten en gezellig een drankje doen met vrienden! Op de werkvloer vind ik het belangrijk om met het team te kunnen lachen, maar ook om tot mooie eindresultaten te komen. 

Thomas

Intern Magazijn

Ik word blij van een leuk feestje, van hardstyle en van voetbal. Maar ook omdat ik werk met een gezellig en hardwerkend team dat elkaar helpt waar nodig is.

Naar boven