Onze merken, uw logo

uw adres voor unieke merk dragers en relatiegeschenken

Met onze partners verzorgen wij full service personalisatie en bedrukkingsprojecten in Nederland en België. Onze DTP-afdeling kan geheel vrijblijvend en binnen 48 uur een digitaal voorstel maken van het gewenste product met uw logo. Hiervoor dient de gewenste bedrukking in een AI, EPS of PDF bestand aangeleverd te worden.

Personalisatie is, afhankelijk van het product, mogelijk middels zeefdruk, tampondruk, gravure, UV print, rondzeefdruk, full colour folie en doming. Op dit moment zijn bijna 200 producten geschikt voor personalisatie. Wij helpen u graag bij het vinden van het gewenste voorraadartikel.

Trolleys

NORLÄNDER trolleys lenen zich voor een logo opdruk , badge met doming sticker of een full colour folie. Bij een full colour folie is personalisatie middels namen ook mogelijk.

Tassen

Van rugtassen, picknicktassen, sporttassen, koeltassen, toilettassen en tassen voor op de fiets, met een logo bedrukking reist uw merk het hele land door!

Koelboxen

Uw logo goed vertegenwoordigd op de bouwplaats en op het strand? Kies dan voor een koelbox met uw logo. Bij koelboxen is een logo opdruk op de deksel en de lange zijkant mogelijk.

Gadgets

Verbind uw bedrijf of merk draadloos aan uw doelgroep met een gadget of elektronica product! Met een BRAINZ product met uw logo zit u goed bij jong en oud.

Mokken

Voorkom het gebruik van wegwerpbekers en zorg tegelijkertijd voor meer zichtbaarheid voor uw logo!

Serveerplanken

Serveerplanken springen eruit bij uw relaties én hun gasten!

BBQ tools

Handige barbecue tools zijn het ideale zomergeschenk

Volledig ontzorgd

Met onze partners verzorgen wij full service personalisatie- en bedrukkingsprojecten in Nederland en België. Bekijk onze bedrukkingsprijslijst voor alle mogelijkheden.

In eigen beheer

Doet u de personalisatie of bedrukking liever in eigen beheer? Wij adviseren u graag over de druk- en personalisatietechnieken van uw gewenste product!

Naar boven